Bestrating 
De aanleg van bestrating kunt u ook door ons laten verzorgen. 
Of het nu gaat om een klein terras of een bedrijfsterrein of het(gedeeltelijk) herstraten van uw oprit. 
 
Aanleg - Renovatie 
Als u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte kan de aanleg beginnen. U kunt desgewenst de aanleg geheel door ons laten verzorgen, maar het is ook mogelijk om zelf mee te helpen. Dit kan schelen in de kosten en het wordt nog meer uw eigen tuin. Voor de echte doe-het-zelver hebben wij te bieden een speciaal doe het zelf pakket naar uw wens in te vullen met onder andere een ontwerp of schetsontwerp, Offerte voor te leveren materialen en of diensten, advies, begeleiding, levering van degelijke materialen en beplanting. 

U wilt uw tuin gedeeltelijk veranderen of gedeelten aanpassen? Dan wordt er net als bij de aanleg een inventarisatie gemaakt en wordt er gekeken welke materialen nog geschikt zijn voor hergebruik. Bij renovatie is het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de oude en nieuwe materialen. 
De aanleg van een tuin is zeer persoonlijk, wij stellen dan ook alles in het werk om uw dromen en wensen te verwezenlijken.
 
Onderhoud 
Uw hoveniers brengen graag een jaarlijks bezoekje aan uw tuin. Vooral in het voor- en najaar wordt een onderhoudsbeurt sterk aangeraden. Goed tuinonderhoud, vooral het snoeien van heesters en bomen en het delen van vaste planten zorgen ervoor dat uw tuin er ook in de toekomst nog mooi uitziet. Wij bieden u daarvoor de volgende mogelijkheden: 

Onderhoudscontract 
We bespreken met u hoe vaak u uw tuin wilt laten verzorgen door ons, hetzij wekelijks, maandelijks of slechts enkele keren per jaar. 

Opfrisbeurt 
Als er achterstallig onderhoud is kunt u ook kiezen voor een eenmalige opfrisbeurt. 

Op verzoek 
Op uw verzoek komen wij uw heggen/bomen/heesters snoeien, grasmaaien, verticuteren en/of bemesten, onkruid wieden enz.  

Recent Werk